OSMANİYE / DÜZİÇİ - Düziçi Şehit İbrahim Cuma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Düziçi Şehit İbrahim Cuma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

İrfanlı Mh. Menteşe Sok. No.9 Düziçi / OSMANİYE
Vizyon
Düziçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mali ve ekonomik hizmet üretimi ve verimliliğini arttıran, Muhasebe Finansman konusunda mesleki elamanlar yetiştirir.
Misyon
Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde, Türk Millî Eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak; öğrencilere ortaöğretim seviyesinde asgari ortak bir genel kültür vermek suretiyle onlara kişi ve toplumun sorunlarını tanıtmak, çözüm yolları aramak ve yurdun ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunmak bilincini ve gücünü kazandırma amacına yönelik, meslekî ve teknik alanlarda mesleki formasyon kazandıran, öğrencileri ilgi, istidat ve kabiliyetleri ölçüsünde ve doğrultusunda hayata, iş alanlarına ve yükseköğretime hazırlayan programlar uygulanmaktadır. Öğrencilerimizi, milli kimliğini kazanmış, eleştirel düşünmeyi öğrenmiş Kamu ve Özel sektördeki hizmet alanlarına yönelik gerekli bilgi, beceri, iş ahlakını kazanmış bireyler olarak yetiştirmek ve bunun için tüm idareci öğretmen ve personeliyle gelişmeleri yakından takip edip ve sürekli kaliteyi arttırmaktır.
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
GİRİŞ SAATİ:07,50 ÇIKIŞ SAATİ:16,05
KALORİFER
Ulaşım
Ulaşım Karayolu ve Demiryolu İle Sağlanmaktadır. Ağırlıklı Olarak Karayolu Kullanılır.
İrfanlı Mah. Menteşe Sok. No.9 Düziçi / OSMANİYE
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Osmaniye´ye Bağlı Düziçi İlçesinde Bulunmaktadır. Düziçi´nin Merkezinde Olup Osmaniye´ye Yaklaşık 30 Km´dir. Adana- Gaziantep Otoban Yoluna Yaklaşık 5 Km´dir