OSMANİYE / DÜZİÇİ - Düziçi Şehit İbrahim Cuma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

DÜZİÇİ ŞEHİT İBRAHİM CUMA MESLEKİ VE TENİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

PPOJE ADI: Ben Her Yerde Varım

Okulumuz, Düziçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenim gören öğrencilerin sahip oldukları millî, manevî, ahlaki, insanî ve kültürel değerleri geliştirmeleri, yardımlaşma, kardeşlik, merhamet, vicdan, birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi amacıyla öğretmenleriyle birlikte, öncelikle okulun bulunduğu mahalle olmak üzere sırasıyla ilçede ve ilde tespit edilen belirli sayıdaki ihtiyaç sahibi, özellikle zor durumda olan, hasta, başkasının bakımına muhtaç, yoksul ya da kimsesi olmayan yaşlılara; hayatlarını kolaylaştırıcı bilgilendirme ve yardımların, onları sevindirecek, mutlu edecek maddi ya da manevi dokunuşların toplum hizmeti kapsamında belirli bir plan ve proje dahilinde yerel imkanlarla yapılması planlanmaktadır.

2023-2024 eğitim-öğretim yılı, ikinci döneminden itibaren belirtilen etkinlik takvimine uygun olacak şekilde proje ekibi oluşturulacaktır.

Proje ekibince okulun alanlarına göre yapılabilecek iş ve işlemlerin hangi kulüp / toplum hizmeti kapsamında yapılacağı ile Projede görev alacak öğretmenlerin, gönüllü öğrencilerin belirlenmesi, veli izinlerinin alınması, muhtaç veya ihtiyaç sahibi kişilerin okul-aile birliği, veli ve muhtarların da yardımıyla belirlenmesi gerekmektedir.

TERCİH İŞLEMLERİNİN YAPILACAĞI YERLER

Alan tercih başvurusu, e-Okul sistemi üzerinden bireysel olarak yapılması esastır. Ancak, e-Okul üzerinden bireysel başvurunun değişik nedenlerle yapılamaması durumunda öğrencinin kayıtlı olduğu okul yönetimine velisi tarafından EK-1 form doldurularak müracaat edilecektir. Dal tercih başvurusu; EK-2 form doldurularak okul yönetimince yapılacaktır.

ALANA GEÇİŞ TERCİH BİLDİRİM FORMU'na ulaşmak için  aşağıdaki formu tıklayınız.